Je bekijkt nu Waarom is broccoli een superheld? En waarvoor kan jij dan de Detoxifying Broccoli Seed Caps inzetten?

Waarom is broccoli een superheld? En waarvoor kan jij dan de Detoxifying Broccoli Seed Caps inzetten?


Dat broccoli een superheld is dat wisten we al langer. Voeg jij regelmatig broccoli toe aan jouw voedingspatroon?

Regelmatig broccoli eten heeft een positief effect op ons lichaam; zo vermindert het chronische ontstekingen en houdt het ongecontroleerde celdeling tegen.

Bij RainPharma wisten ze meteen wat voor heilzaam effect broccoli heeft en daarom ontwikkelde zij al enkele producten zoals het Charming Broccoli Seed Mask & Fascinating Broccoli Seed Oil . Deze worden ingezet bij een beschadigde huid, eczeem, zonnebrand, luieruitslag, .. 

Maar nu kunnen we dus met trots ons uniek voedingssupplement voorstellen: “Detoxifying Broccoli Seed Caps

 

Broccoli haalt zijn krachten uit de zaadjes


Het krachtigste van de broccoli zijn de zaadjes. Wij gebruiken dus voor ons nieuwste voedingssupplement: “Detoxifying Broccoli Seed Caps” het Broccolizaad extract en voegden er nog Choline & Biotine aan toe. Deze vind je ook terug in de mood.

Biotine of Vitamine B8 zorgt ervoor dat koolhydraten en eiwitten omgezet kunnen worden in energie. Zorgt voor de groei en het herstelproces van de huid, haar & nagels, de zenuwen en het beenmerg. Biotine wordt ook ingezet bij haaruitval & haargroei problemen. 

Choline bevindt zich in al onze cellen, helpt bij het vervoeren van vetten en houdt onze stofwisselingsprocessen onder controle. Choline wordt ook ingezet voor de instandhouding van onze leverfunctie.

Schermafbeelding 2021-08-05 om 11.52.11

Is detoxen nodig voor onze lever?!

De voordelen van detoxen vind je terug in onze blog: “Wat je moet weten voor je een detox kuur start” 

Detoxen wilt dus niet zeggen dat we een sapjeskuur gaan volgen of enkele dagen gaan vasten. Het wilt zeggen dat we onze lever gaan ontlasten, ons lichaam voeden met gezonde voeding en vooral rust geven. Alles wat we eten passeert namelijk onze lever.

Ons lichaam en vooral onze lever wordt constant blootgesteld aan toxines of schadelijke stoffen. Dit door het eten van bewerkte voeding, fastfood, bewaarmiddelen, suikerrijke voeding .. Maar ook luchtvervuiling of UV-stralen zorgen voor toxines in ons lichaam. Zelfs een hormonale verandering kan zorgen voor toxines. 

Detoxifying Broccoli Seed Caps wordt voornamelijk ingezet bij een detox kuur maar eigenlijk stellen we ons lichaam constant blood aan toxines, dus ons broccoli voedingssupplement kan je zeker dagelijks blijven innemen.

Wij adviseren 1 capsule per dag. Wil je jouw lever optimaal gaan ondersteunen? Dan kan je na één week 2 capsules per dag nemen.

Wanneer kan nu het detox voedingssupplement worden ingezet:

  • Ondersteunend bij het in standhouden van onze leverfunctie, zodat deze optimaal onze toxines kan verwerken, dus een dagelijkse inname is zeker aan te raden!
  • Ondersteunend tijdens een detox kuur, bij het Smart Nutrition Project of Balance Program is deze een echte meerwaarde. 
  • Heeft een positieve invloed op de gezondheid van onze huid, dus bij acné een aanrader.
  • Bij haaruitval en haargroei problemen.
  • Beschermt jouw lichaam tegen oxidatieve stress.
  • Wanneer het afvallen niet meer lukt.
    In ons vetmassa; dat er soms al jaren zit, zitten er veel toxines in opgeslagen. Wanneer dit zou vrijkomen kan dit een blokkade veroorzaken en afvallen remmen. 
  • Na een chemokuur zetten we het Detoxifying Broccoli Seed Caps in voor zijn herstellend effect. (Tijdens de chemokuur nemen we het even niet in)
  • Bij darmproblemen, mede dankzij de Biotine die het darmslijmvlies verzacht.

Hoeveel en wanneer innemen:


Wil je je lichaam dagelijks gaan ondersteunen dan neem je dagelijks 1 capsule.

Wil je ons Detoxifying Broccoli Seed Caps als detoxkuur inzetten, dan start je met 1 capsule per dag en na één week neem je er 2 per dag.

Detoxifying Broccoli Seed caps neem je best niet op een nuchtere maag. Op dat moment zijn onze maagsappen heel zuur. Wij kozen voor een DR-capsule (delated release) dit wilt zeggen dat de inhoud van de capsule tegen de maagzuursappen kan en pas wordt vrijgegeven in de dunne darm. Dit om de beste opneembaarheid te garanderen. Ondanks deze DR-capsule adviseren we toch aan om de capsule 2 a 3u na het ontbijt in te nemen. Om deze reden neem je best jouw Detoxifying Broccoli Seed Caps niet samen met onze Vitamine C.

Wat je zeker nog moet weten:


Het is een maagsapresistente plantaardige capsule die groen is door de aanwezigheid van Chlorophyl. De capsule bevat geen bewaarmiddelen, 
polyolen, gluten of lactose. De Detoxifying Broccoli Seed Caps is geschikt voor veganisten & vegetariërs!

De Detoxifying Broccoli Seed Caps is bedacht en ontwikkeld in België. Het is dan ook een hele eer dat wij de claim detox wettelijk mogen gebruiken.

Vraag detox advies bij Roselien

Meer weten over gezond detoxen en gezond afslanken? Stel al je vragen aan health coach Roselien en ontdek zelf hoe maatwerk advies en persoonlijke detox begeleiding het verschil maken.

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.