Focus op natuurlijke producten in ons skin care center

Skin care by Roselien

Puur Naturel is de thuisbasis van Roselien van Roy. Een enthousiaste skin coach die zich verdiept in de wondere wereld van huidverbetering en huidverjonging. Bovenop een stevige rugzak vol diploma’s (schoonheidsspecialiste, apotheekassistent en make-up artiste om er maar enkele te noemen) heeft Roselien ook diverse professionele skin care erkenningen op zak.

Wie je gaat ontmoeten tijdens je bezoek aan Puur Naturel? We stellen ons team even aan je voor.

Roselien in ‘t kort

RainPharma gelaatsverzorging

Relax! Je bent in bekwame handen

De combinatie van gespecialiseerde niche-expertise en jarenlange ervaring verklaart waarom onze klanten vanuit alle windstreken naar ons skin care center met advieswinkel in Lokeren afzakken. Nadien kan je via de Puur Naturel webshop heel eenvoudig je favoriete huidverzorgingsproducten nabestellen. In onze advieswinkel maken we met plezier tijd vrij voor een heldere uitleg en persoonlijk advies op maat van jouw huidtype. En ook bij onze behandelingen krijg je een heleboel praktische doe-het-zelf tips mee voor thuis.

What’s in a name?

Je kent ons misschien nog onder de vorige naam “Skin Care Roselien”. In Lokeren en ver daarbuiten klinkt die naam nog steeds vertrouwd in de oren. Logisch, want Roselien is al meer dan 10 jaar actief als schoonheidsspecialiste en huidcoach. De huidige naam Puur Naturel sluit echter nog beter aan bij de bijzondere visie van dit gespecialiseerde skin care center. Pure en natuurlijke producten die het zelfherstellend vermogen van je huid stimuleren zijn immers dé stokpaardjes bij Puur Naturel.

Skin Care Roselien

Geen camouflage met lapmiddeltjes boordevol chemische additieven bij Puur Naturel! Wij kiezen bewust voor natuurlijke huidproducten die de onderliggende oorzaken van vroegtijdige huidveroudering aanpakken en de natuurlijke huidverjonging faciliteren. Zo heb je minder risico op huidschade en meer én beter resultaat op lange termijn.

Vertrouwde partners en favoriete huismerken

Ieder zijn specialiteit. Daarom werken we voor bepaalde schoonheidsbehandelingen en afslankformules samen met gespecialiseerde partners. Kanjers die hun expertise en professionalisme reeds ruimschoots bewezen hebben. Hetzelfde geldt voor de productmerken die we gebruiken en verdelen. Alleen skin care producten die onze kritische kwaliteitstesten doorstaan belanden in onze rekken en webshop!

Conclusie?

Veilig, gezond en natuurlijk zijn kernwoorden bij Puur Naturel. Voor huidbehandelingen, afslankprogramma’s en ook in ons productassortiment herken je altijd dezelfde rode draad: puur natuur! Geen mooie verkoopspraatjes over snelle resultaten, wel beproefde succesformules om je natuurlijke schoonheid maximaal te accentueren!

Altijd welkom!

Kom gerust persoonlijk kennismaken of vrijblijvend rondkijken in onze advieswinkel in Lokeren. We maken met plezier tijd vrij voor een praatje en antwoorden op al je vragen.