Focus op natuurlijke producten in onze skin care shops

Skin care by Roselien

Puur Naturel is de thuisbasis van Roselien van Roy. Een enthousiaste skin coach die zich verdiept in de wondere wereld van huidverbetering en huidverjonging. Bovenop een stevige rugzak vol diploma’s (schoonheidsspecialiste, apotheekassistent en make-up artieste om er maar enkele te noemen) heeft Roselien ook diverse professionele skin care erkenningen op zak.

Wie je gaat ontmoeten tijdens je bezoek aan Puur Naturel? We stellen ons team even aan je voor.

Roselien

Relax! Je bent in bekwame handen

De combinatie van gespecialiseerde niche-expertise en jarenlange ervaring verklaart waarom onze klanten vanuit alle windstreken naar ons skin care center met advieswinkel in Lokeren afzakken. Nadien kan je via de Puur Naturel webshop heel eenvoudig je favoriete huidverzorgingsproducten nabestellen.

In onze advieswinkel maken we met plezier tijd vrij voor een heldere uitleg en persoonlijk advies op maat van jouw huidtype. En ook bij onze behandelingen krijg je een heleboel praktische doe-het-zelf tips mee voor thuis.

IMG_8768

What’s in a name?

Je kent ons misschien nog onder de vorige naam “Skin Care Roselien”. In Lokeren en ver daarbuiten klinkt die naam nog steeds vertrouwd in de oren. Logisch, want Roselien was meer dan 10 jaar actief als schoonheidsspecialiste en adviseert sindsdien als professioneel huidcoach.

De huidige naam Puur Naturel sluit nog beter aan bij onze bijzondere visie op skin care. Pure en natuurlijke producten die het zelfherstellend vermogen van je huid stimuleren zijn immers dé stokpaardjes bij Puur Naturel.

Skin Care Roselien

Geen camouflage met lapmiddeltjes boordevol chemische additieven bij Puur Naturel! Wij kiezen bewust voor natuurlijke huidproducten die de onderliggende oorzaken van vroegtijdige huidveroudering aanpakken en de natuurlijke huidverjonging faciliteren. Zo heb je minder risico op huidschade met beter resultaat op lange termijn.

Jouw RainPharma Only punt in Lokeren

RainPharma heeft als merk hun expertise en professionalisme reeds ruimschoots bewezen hebben, daarom kiezen we steevast voor hun producten. 

Conclusie?

Veilig, gezond en natuurlijk zijn kernwoorden bij Puur Naturel.
Bij onze producten voor huidverzorging, afslankprogramma’s, make-up en healthy lifestyle herken je altijd dezelfde rode draad: puur natuur!

Altijd welkom!

Kom gerust persoonlijk kennismaken of vrijblijvend rondkijken in onze advieswinkel in Lokeren. We maken met plezier tijd vrij voor een praatje en antwoorden op al je vragen.