Gezond afslanken zonder honger

Een crash dieet waarbij je haast geen calorieën meer opneemt… Een bootcamp fitnessprogramma dat je fysieke limieten uitdaagt? Het zijn populaire formules om snel gewicht te verliezen, maar de positieve resultaten en de motivatie verdwijnen doorgaans even vlug. Gezond afslanken met de gewenste resultaten op langere termijn vergt een doordachtere aanpak.

Kies eerder voor de beproefde afslankformules van Puur Naturel. Die zijn wél gemakkelijk vol te houden en perfect te combineren met een drukke en sociale levensstijl.

2 afslankconcepten: getest én goedgekeurd!

Gezond afslanken vereist een evenwichtige combinatie van gezonde voeding, de juiste supplementen én beweging. Alleen als de 3 factoren over een lange periode in balans blijven, zal je het gewenste resultaat halen. Precies wat je van de afslankconcepten van Puur Naturel mag verwachten.

RainPharma Balance Box

Beschouw deze dieetbox gerust als de perfecte startersbox, die alles bevat wat je nodig hebt om gezond af te slanken en meer energie te krijgen. Van jummie dieetshakes, natuurlijke en energierijke voedingssupplementen tot gemakkelijke en gezonde recepten.

En je staat er niet alleen voor! We starten altijd met een persoonlijk intakegesprek waarbij we je doelen en uitdagingen in kaart brengen. Je krijgt ook persoonlijk advies en afslanktips op maat van onze voedingsconsulent. Daarna is het aan jou!

Psst… Met 1 box kom je ongeveer een maand toe.

RainPharma Smart Nutrition Project

Wél thuis, maar niet alleen! Dat is het motto van het Smart Nutrition Project. Deze korte, krachtige en eenvoudige formule is dé all-in-one oplossing voor drukke mensen als jij. Je krijgt een Smart Nutrition box met alle hulpmiddelen die je nodig hebt voor thuis.

Aan jou de keuze of je je ook laat aanmoedigingen en extra tips wilt ontvangen. Je kan namelijk lid worden van onze besloten Facebook Groep. Zodat je vorderingen kan delen met andere Smart Nutrition leden.

Het resultaat?

Liever eerst proeven?

Bestel je RainPharma box online of boek meteen een afspraak voor een persoonlijke intakesessie. Of spring je even binnen bij Puur Naturel in Lokeren om zelf te komen proeven hoe lekker die afslankshakes precies zijn?