Je bekijkt nu Zomeractie: Free Colombian Black Pottery!

Zomeractie: Free Colombian Black Pottery!

Zomeractie! Per aankoop van één liter aan onderstaande RainPharma producten krijg jij nu één Colombian Black Pottery cadeau. Het ambachtelijk aardewerk werd met liefde gemaakt in het zonnige La Chamba in Colombia.

Bij aankoop van één of meerdere liters aan verzorgingsproducten in bruine flessen, voegen wij de juiste hoeveelheid Black Pottery kommetjes automatisch toe aan je bestelling, jij hoeft hiervoor niets te doen. 

Opgelet: actie enkel geldig bij aankoop van producten op deze pagina, niet geldig bij aankoop van soldenproducten. Voor alle actievoorwaarden: zie onderaan deze pagina. 

Actievoorwaarden:
actie geldig zolang de voorraad strekt, zowel in onze  fysieke winkel als op onze webshop. Per aankoop van één liter aan lichaams- en/of haarverzorgingsproducten naar keuze uit de selectie op deze pagina, ontvang je één Colombian Black Pottery dish. Ga voor flessen van 1000 ml of combineer verschillende formaten (100 ml, 250 ml, 500 ml) om aan je liter(s) te komen. Enkel lichaamsproducten in bruine RainPharma flessen nemen deel aan de actie. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.

Had je nog een vraag? Is de actie niet duidelijk voor jou? 
We helpen je graag verder! 

Roselien: 0498 845 799 – info@puurnaturel.be
Puur Winkel: vrijdag 10 – 18u & Zaterdag: 10 – 15u 

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.