Je bekijkt nu Shake It Up Box

Voor wie zijn onze eiwithsakes?

Voel jij je soms futloos en moe? Zou je graag wat fitter en lichter in je vel willen zitten? Heeft je huid er al eens beter uitgezien? Of zoek je gewoon een lekker en gezond tussendoortje ter vervanging van jouw koek? 


Dan zijn de RainPharma shakes écht iets voor jou! Wat je doel ook mag zijn, onze shakes zijn handige hulpmiddeltjes die jou helpen om jouw doel te bereiken.

Zo'n een shake wat doet dat?

Onze shakes zijn rijk aan eiwitten.

Eiwitten zijn de bouwstoffen van zowat alles in ons lichaam. We hebben ze nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, waaronder dus ook onze huid. De bouwstenen van eiwitten zijn aminozuren. Sommige aminozuren kunnen we zelf aanmaken, andere moeten we halen uit onze voeding. 

Om ervoor te zorgen dat ons lichaam op elk moment alle nodige bouwstoffen heeft, is het belangrijk om te kiezen voor eiwitten van goede kwaliteit en de inname ervan  goed te spreiden doorheen de dag. Shakes kunnen jou daarbij helpen.

Hoe onderscheiden wij ons?

RainPharma Shakes onderscheiden zich door hun zorgvuldige samenstelling en we gebruiken enkel de zuiverste eiwitten. Daarnaast bevatten onze shakes geen gluten of caseïne, geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen.

Voor iedereen en elke dag!

De RainPharma shakes kunnen dus door iedereen en om heel wat redenen ingezet worden. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor fanatieke sporters, om groei en behoud van de spiermassa te ondersteunen, maar net zo goed voor senioren om te waken over hun toenemende eiwitbehoefte. Vind je het moeilijk om te weerstaan aan vette tussendoortjes? Schrap je ongezonde snacks en vervang ze door een RainPharma shake. Je lichaam en huid zullen je dankbaar zijn.

Een brede waaier aan smaakjes

Omdat Shakes gezonde eiwitrijke hulpmiddeltjes zijn en geen maaltijdvervangers, houden wij het meest van onze neutrale Golden Shake. Maar we weten ook dat een lekker smaakje helpt om je nieuwe goede gewoontes makkelijker vol te houden. Daarom ontwikkelden we ook een brede waaier aan shakes met een smaakje. Ze worden gezoet met stevia of met een minimum aan zoetstoffen. Zo vormen ze een bruggetje naar een nieuwe, gezonde levensstijl.

Probeer alle 16 smaken, super voordelig!

Wil je alle smaken eens testen? Voor de eerste keer kennismaken met onze RainPharma shakes? Dan is de Shake It Up box jouw gouden kans! In deze box, t.w.v. €63, vind je een portiezakje van al onze shakes, een handige shaker, een handleiding én een bon voor een figuuranalyse. En dit allemaal voor maar €14,80 extra bij Goed Gevoel. Je vindt de box vanaf 19 mei onze advieswinkel, maar je kan hem nu al reserveren!

EXTRA; ontvang 16dagen lang elke dag een interessant weetje, handige tips & boeiende informatie! Reserveer jouw box voor 19 mei en jij bent verzekerd van jouw 16dagen inspiratie. 

 

EEn volledige reset met onze body & Skin Programs

Heb je nood aan een nieuwe start? Snakt je lichaam naar een detox? Wil je eindelijk komaf maken met je ongezonde kilo’s? RainPharma & Puur Naturel werkte twee voedingsprogramma’s met eiwitshakes uit, op maat van jouw noden en doelen. Ga je voor een korte en slimme detox met het Smart Nutrition Project of gooi je het roer helemaal om met het Balance Program? Spring eens binnen in onze advieswinkel of plan jouw afspraak online in. We vertellen je graag meer over onze Body & Skin Programs. 

Wil je graag een persoonlijke aanpak?

Boek vandaag nog jouw intakegesprek. Of kom eens langs in onze advieswinkel.

Vragen? Wij zijn er voor jou. Puur Naturel – 0498 845 799

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.