Je bekijkt nu Ben jij klaar voor de Switch?!

Ben jij klaar voor de Switch?!

Je zag onze nieuwe slogan misschien al verschijnen op onze sociale media: “Ready for the switch?”
Maar wat bedoelen we daar nu mee? Ik neem je graag mee in mijn beleving, in ons nieuw thema. 

En mijn grootste vraag is nadien, ben jij klaar voor de switch?! 

Als je rond je heen kijkt, dan komen de cosmetica merken op je af. De supermarkt, de parfumeries, de apotheken, de speciaalzaken, .. ze staat er vol mee. En wat kies je dan?! 

Als schoonheidsspecialiste en apotheek-assistente was ik al jaren opzoek hoe ik mijn dochter met een zeer atopische huid kon helpen. Op elk verzorgingsproduct reageerde zij. Tot 5 jaar geleden RainPharma op ons pad kwam. Natuurlijke verzorgingsproducten, zonder chemische & synthetische toevoegingen. 
Ja, we hadden het merk gevonden dat Nora eindelijk hielp! 

Ik werd dan ook trotse verdeler van RainPharma. 

Stilletjes aan verdwenen alle andere merken in ons huis, maar ook in mijn zaak. Ik was zo overtuigd van RainPharma, waarom zou ik dit dan nog gaan combineren met andere merken?!

En dit jaar willen we van RainPharma uit, dit verhaal ook brengen. Want wist je dat elk product van RainPharma matcht met al hun andere producten?! Dat wanneer je al onze voedingssupplementen inneemt, je nooit “teveel” neemt? Alles is mooi in balans, hoort bij elkaar. 

Dus ben jij ook klaar voor de Switch? Wil jij ook die balans creëren? Die samenhang tussen producten beleven? 

RainPharma hun assortiment is héél uitgebreid 😀 Daarom verdiepen we ons de komende weken, maanden op Dé 21 essentials. 21 producten die de perfecte match zijn. Die jou de volledige beleving geven. Die jou langs de binnekant en langs de buitenkant ondersteunen. 

Ontdek ze hier allemaal! 

Wij staan voor jou klaar. 
Wil jij persoonlijk advies? Wil jij Dé 21 essentials eerst uittesten? 
Kom langs, vraag jou een staaltje! 

Samen gaan we voor de Switch! 

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.