Je bekijkt nu Boost voor jouw gezondheid: Daily Boost & Mighty Nine

Boost jouw gezondheid!

Bij Puur Naturel werken we samen met RainPharma aan jouw gezond lichaam. 
Met mijn achtergrond als Apotheek-assistente & Epigenetische huidtherapeut weet ik als geen ander hoe belangrijk vitaminen en mineralen zijn voor ons lichaam.

Daarom ontvang jij in de maand november een Boost voor jouw gezondheid!

Jouw cadeau:

Daily Boost & Mighty Nine - 1maand twv €36,95

 

Wil jij graag werken aan jouw gezondheid? 
Wil jij deze winter sterker starten? 
Wil jij kennismaken met onze voedingssupplementen? 

Geniet van jouw cadeau! Boost jouw gezondheid!

* Daily Boost & Mighty Nine ontvang je bij een min. aankoop aan €60 RainPharma producten.
* Niet geldig bij de Time To Winter Box.
* Enkel geldig in november 2022 of zolang de voorraad sterkt.
* Niet omruilbaar.
* Niet combineerbaar met de opruimkortingen. 

Daily Boost

# Wat zit er juist in Daily Boost? 
  
Daily Boost bevat 12 verschillende vitaminen en 6 soorten mineralen. 
Dit is niet zomaar een lukrake mix. De supplementen zijn orthomoleculair samengesteld, wat wil zeggen dat we steeds trachten de juiste vormen in de juiste hoeveelheid en in de juiste combinatie te brengen. 

# Vitaminen en mineralen? 

Vitaminen en mineralen zijn betrokken in vele lichaamsreacties en ondersteunen daarmee onze dagelijkse activiteiten, ook tijdens het sporten. 
Daily Boost bevat antioxidanten zoals vitamine E en C, die met seleen en zink bijdragen tot de bescherming van onze cellen tegen oxidatieve stress. Seleen en zink spelen bovendien ook een rol in het behoud van sterke nagels en vitamine C ondersteunt de normale collageen-vorming van de huid.
Aanvullend dragen vitamine A, B2, B3, jodium en zink bij tot de instandhouding van een gezonde huid.
Wist je dat vitamine A, B2 en zink tevens ook ondersteuning geven aan het behoud van het gezichtsvermogen!

De ingrediënten in Daily Boost ondersteunen zo, elk op hun manier, de instandhouding van een vitale toestand van het lichaam.  

# Van waar de naam “Daily Boost”? 

Letterlijk vertaald betekent dat “dagelijkse duwtje“.
Met “boost” verwijzen we inderdaad naar actieve ingrediënten in de formule die het energieleverend metabolisme ondersteunen zoals de vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, biotine, B12, C en de mineralen jood, koper en magnesium. 
Volgende vitaminen zoals B2, B3, B5, B6, B9, B12 en C dragen samen met magnesium ook bij tot de vermindering van vermoeidheid.

# Goed nieuws! 

Onze Daily Boost is nu ook een volledig vegan formule!

# Hoe innemen?

1 tablet ‘s ochtends bij de maaltijd. 
Vitamines en mineralen neem je steeds best in tijdens de maaltijd, of direct na de maaltijd, zo worden deze beter opgenomen door het lichaam.

# Voor wie? 

Daily Boost is geschikt voor iedereen die kiest voor aanvullingen van specifieke vitaminen en mineralen ter ondersteuning van een fit lichaam. We raden steeds aan de supplementen te combineren met een gezonde levensstijl. De basis is en blijft voldoende water drinken in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Mighty Nine

# Wat zijn mineralen? 

Onze voeding bestaat uit macronutriënten zoals eiwitten, vetten en koolhydraten en tevens uit micronutriënten zoals vitaminen en mineralen.
Van micronutriënten heb je slechts een kleine dagelijkse hoeveelheid nodig, maar dat maakt ze daarom niet minder belangrijk.
Het lichaam kan het merendeel zelf niet aanmaken, nochtans zijn ze mee de fundering voor een sterk lichaam.

# Wat zit er juist in Mighty Nine?  

De naam “Mighty Nine” verwijst naar de 9 ingrediënten die het supplement bevat: calcium, zink, mangaan, chroom, molybdeen, seleen, vitamine K2, vitamine D3 en inositol. 
Het is eigenlijk een verzameling van 6 mineralen, 2 vitamines en inositol.

Calcium is nodig voor het behoud van sterke, gezonde botten en tanden, maar het speelt ook een rol in de goede werking van onze spieren. Ook voor de spijsvertering mogen we rekenen op de bijdrage van calcium in de werking van onze spijsverteringsenzymen.

Van Zink, ook aanwezig in Daily Boost, kennen we de relatie met sterke nagels, een goed gezichtsvermogen en de immuniteit.
Maar zink blijkt ons veel verder te ondersteunen met zijn bijdrage in de stofwisseling van koolhydraten en eiwitten, bij het delen van onze cellen en de bescherming van deze cellen tegen oxidatieve stress. 
Chroom draagt bij tot een normale koolhydraatstofwisseling met instandhouding van normale bloedsuikergehalten.
En wat dacht je van Mangaan? Mangaan speelt een rol in diverse energie-leverende reacties in het lichaam, maar ook in de vorming van bindweefsel dat onder meer te vinden is in ons kraakbeen en onze botten. 

Conclusie? Mineralen hebben heel uiteenlopende functies en taken in ons lichaam maar ze hebben één iets gemeenschappelijk: ze zijn onmisbaar voor de goede werking van het lichaam. 

# Waarom Daily Boost en Mighty Nine niet in 1 tablet?

Mighty Nine is een extra aanvulling op Daily Boost. Maar er zijn verschillende redenen waarom we deze ingrediënten in 2 formules hebben onderverdeeld. 
1. Alle voedingstoffen in 1 tablet krijgen is praktisch gezien onmogelijk, het zou een heel grote tablet worden. Wat niet gebruiksvriendelijk is. 
2. Er bestaat iets als concurrentie-opname. Dat wil zeggen dat als we calcium en magnesium op hetzelfde moment zouden innemen, dan is de kans groot dat één van de twee minder goed zal opgenomen worden. 
3. Sommige stoffen kunnen ons een boost geven, zoals vitamine C en vele B-vitamines in Daily Boost. Deze neem je dus best ‘s ochtends in. Na een lange dag kan het gewenst zijn om ’s avonds nog wat mineralen aan te vullen met Mighty Nine.  

# Goed nieuws! 

Onze Mighty Nine is ook een volledig vegan formule!
Inderdaad, zelfs de vitamine D3 is vegan aangezien deze uit algen wordt gehaald en niet uit schapenwolvet zoals vaak het geval is. 

# Hoe innemen?

1 tablet ‘s avonds bij de maaltijd. 
Vitamines en mineralen neem je steeds best in tijdens de maaltijd, of direct na de maaltijd, zo worden deze beter opgenomen door het lichaam.
 

# Voor wie? 

De ingrediënten in Mighty Nine zijn geschikt voor iedereen die kiest voor extra mineralen ter aanvulling en ondersteuning van bepaalde lichaamsprocessen. We raden aan steeds de supplementen te combineren met een gezonde levensstijl. De basis is en blijft voldoende water drinken in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Vragen?!

Ontdek deze maand welke meerwaarde Daily Boost & Mighty Nine hebben voor jou!

Vragen? Persoonlijk advies?
Plan jouw Gratis Gezondheidsgesprek in. 

Gezonde groeten, Roselien

Actievoorwaarden: Daily Boost & Mighty Nine 30 capsules ontvang je bij een bestelling met een min. waarde van €60 aan RainPharma producten. Deze actie is niet omruilbaar of geldig bij aankoop van een Time To winter Box. één pakket per persoon. Geldig in november 2022 of zolang de voorraad strekt. 

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.