Je bekijkt nu Puur Naturel verhuist!

Puur Naturel Molsbroek


Waar het ooit begon.. 

januari 2011 is mijn startdatum als ondernemer. Ik startte toen in bijberoep mijn eigen schoonheidssalon. Ik richtte bij mijn ouders een kamer in, die enkele jaren dienst deed als behandelruimte. 

november 2014 opende ik de deuren van ons omgevormde garage, de zaak kreeg de naam “Skin Care Roselien”. Ik had ondertussen ook mijn job als apotheek-assistente opgezegd en ik begon fulltime mijn eigen zaak. 

Ondertussen ben ik dus meer dan 10 jaar een ondernemer. En laat ons echt maar de klemtoon leggen op ondernemen. Want stilstaan is niet aan mij besteed. 

mei 2020, we zaten toen net in de eerste golf van corona. Die onzekerheid die er bij iedereen speelde, was er natuurlijk ook bij mij. Maar toch kwam ik een bouwgrond tegen, een bouwgrond die echt voldeed aan mijn grootste dromen.

Op een drukke weg, maar toch ook wel rustig. Parkeergelegenheid. Ruimte voor de zaak & privé. Omringd door het groen. 

En we zijn gesprongen. Met natuurlijk de steun van onze ouders, familie, vrienden, … Hebben we de grote stap gezet om ons huis te verkopen & de bouwgrond aan te kopen. Of het is de juiste tijd was, laten we dit in het midden houden. Maar ohzo blij dat we dit gedaan hebben! 

september 2020, de naam Skin Care Roselien werd vervangen door Puur Naturel en de tijdelijke pop-up in de kerstraat was een feit. 

In de voorbije 10 jaren is de zaak ook geëvolueerd. Van schoonheidssalon tot nu een advieswinkel. En laat ons zeggen dat er zeker nog wat zal veranderen, bijkomen, .. Maar vooral blijf ik de zaak uitbaten met mijn hart & ziel. 

december 2021 verhuizen we met de zaak al naar de “juiste locatie”: Waasmunsterbaan 132 te Lokeren. Bouwen, verbouwen, tijdsdruk die combinatie is niet steeds ideaal. Dus de “echte”winkel zal nog niet klaar zijn, maar ik verwelkom jou graag in mijn huiselijke pop-up. Jij bent tijdelijk welkom in onze (toekomstige) leefruimte.

DOEL: 21 januari 2022: alles krijgt vorm en de winkel is klaar. Dit is voorlopig nog toekomstmuziek, dus laat ons nu meer even focussen op de huidige plannen.  

Let's POP-up


Ik nodig jou graag uit om onze “juiste locatie” te komen ontdekken. 

We maken er een warm & gezellig weekend van:
zaterdag 11 december 10-18u
zondag 12 december 10-18u

X Gezellig met een hapje & drankje
X
Leuke Goodies voor iedereen
X Spannende winactie
X Inspirerende geschenkideeën

Jij komt toch ook?!

Puur Naturel is open

Wij streven ernaar om de advieswinkel open te krijgen tegen 3december. Maar natuurlijk kan alles nog heel snel veranderen, daarom vind je bovenaan bij “update” steeds de juiste datums. Laat ons hopen dat deze datums niet wijzigen natuurlijk 🙂 

Kort samengevat: je kan nog tot zaterdag 27november 15u terecht in onze winkel in de kerkstraat 47 te Lokeren. We sluiten enkele dagen om alles te verhuizen en vanaf 3december openen we de deuren van onze huiselijke pop-up. Het weekend van 11 & 12 vieren we de pop-up met een hapje en drankje.

Tot heel snel, warme groeten Roselien 

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.

Geef een reactie