Gelaatsverzorging met 100% natuurlijke huidproducten

Redenen genoeg om een gelaatsverzorging te boeken bij Puur Naturel in Lokeren. Je trakteert jezelf op een deugddoend verwenmomentje én je stapt buiten met een gave, propere en jongere huid. Alleen leggen wij de lat nog iets hoger. We gebruiken voor onze gezichtsbehandelingen namelijk uitsluitend natuurlijke producten én delen ook onze expertise met je. Zo kan je ook thuis aan de slag met persoonlijke adviezen en verzorgingstips om nog langer van je natuurlijke schoonheid te genieten.

Gelaatsverzorging met 100% natuurlijke huidproducten

Bij Puur Naturel geloven we sterk in de kracht van natuurlijke huidproducten. We gebruiken geen camouflerende lapmiddeltjes boordevol chemische additieven. Wel gezonde, veilige en hypoallergene huidverzorgingsproducten die je huid reinigen, beschermen en tegelijkertijd het zelfherstellend vermogen van je huid stimuleren.

Waarom wij niet in collageen crème geloven

Het heeft geen enkele zin om gezichtscrèmes op je huid te smeren met industrieel toegevoegde collageen of elastine. Je huid kan immers maar in beperkte mate producten opnemen. Water en regen trekken toch ook niet volledig in je gezicht? De chemische wondermiddeltjes geraken dus niet tot in de onderliggende celstructuur van je huid. Bovendien is het net de gecontroleerde balans tussen collageen aanmaak en afbraak die huidveroudering tegengaat. Meer collageen toevoegen zonder evenwichtige afbraakprocessen door enzymen heeft dus geen enkel nut.

RainPharma gelaatsverzorging

Doorheen de jaren hebben we talloze huidverzorgingsproducten getest en afgekeurd. Alleen de natuurlijke huidproducten van RainPharma voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Dat we uitsluitend RainPharma producten gebruiken voor gelaatsverzorging is dus zeker niet toevallig.

En of de RainPharma huidproducten 100% natuurlijk zijn… Kijk maar eens op de ingrediëntenlijst. Wedden dat je alle componenten herkent?

Persoonlijk advies en doe-het-zelf tips altijd inbegrepen!

Gezichtshandelingen starten altijd met een doordachte huidanalyse. Elke huid is uniek en we willen zeker zijn dat we de beste gelaatsproducten kiezen in functie van jouw huidtype. Hoe meer je ons over je huid vertelt, hoe beter. Zo houden we ook rekening met eventuele huidklachten zoals rode huid, droge huid, vette huid of huidziektes en huidaandoeningen zoals acné, eczeem, psoriasis, enz…

Tijdens de gelaatsbehandeling vertellen we je allerlei weetjes over de skin care producten en technieken die we gebruiken. Verder delen we ook een heleboel tips met je voor een optimale dagdagelijkse gezichtsverzorging thuis. Met deze persoonlijke doe-het-zelf adviezen houd je jouw huid nog langer in topconditie.

Gelaatsverzorging prijzen en opties

Standaard gelaatsverzorging

Duurtijd 60 min.
85
 • Niet-agressieve huidreiniging, bescherming en verzorging met RainPharma producten
 • Manuele gelaatsmassage (±15 min.)
 • Therapeutisch gelaatsmasker aangepast aan jouw huid.
Populair

Optionele extra’s & combinatietips

 • Bepalen huidtype en productadvies op maat

  Duurtijd 30 min.

 • Relaxerende Gua Sha gelaatsmassage 10 €

  Ipv een manuele gelaatsmassage werken we met de helende krachten van de edelstenen

 • Extra therapeutisch gelaatsmasker 20 €

  Inclusief hand- OF voetmassage. Duurtijd 20 min.

 • Edelsteen rugmassage 30 €

  Duurtijd 30 min.

 • Uitgebreid advies voor zelfzorg

  Duurtijd 30 min.

Gelaatsverzorging boeken? Doen!

Benieuwd wat de gelaatsbehandeling bij Puur Naturel zo bijzonder maakt? Geen betere manier om het te ontdekken dan de praktijktest.