100% natuurlijke gelaatsverzorgingsproducten

In de advieswinkel van Puur Naturel in Lokeren krijg je persoonlijk advies op maat van jouw huidtype én praktische tips voor je dagelijkse gelaatsverzorging thuis. Shop je je gelaatsverzorgingsproducten liever online? Ook dan heb je de expertise van skin coach Roselien binnen handbereik. Een telefoontje volstaat om de juiste keuzes te maken.

100% natuurlijke gelaatsverzorgingsproducten

Bij Puur Naturel geloven we sterk in de kracht van natuurlijke huidproducten. Geen camouflerende lapmiddeltjes boordevol chemische additieven dus. Wel gezonde, veilige en hypoallergene huidverzorgingsproducten die je huid reinigen, beschermen en tegelijkertijd het zelfherstellend vermogen van je huid stimuleren.

Waarom wij niet in collageen crème geloven

Het heeft geen enkele zin om gezichtscrèmes op je huid te smeren met industrieel toegevoegde collageen of elastine. Je huid kan immers maar in beperkte mate producten opnemen. Water en regen trekken toch ook niet volledig in je gezicht? De chemische wondermiddeltjes geraken dus niet tot in de onderliggende celstructuur van je huid. Bovendien is het net de gecontroleerde balans tussen collageen aanmaak en afbraak die huidveroudering tegengaat. Meer collageen toevoegen zonder evenwichtige afbraakprocessen door enzymen heeft geen enkel nut.

RainPharma gelaatsverzorging

Doorheen de jaren hebben we talloze huidverzorgingsproducten getest. En afgekeurd… De  natuurlijke gelaatsverzorgingsproducten in onze webshop voldoen wél aan onze strenge kwaliteitseisen. Die faciliteren immers de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine en stimuleren zo het zelfherstellend vermogen van de huid. Het resultaat? Je huid ziet er natuurlijker en jonger uit, rimpelvorming blijft langer uit en je hebt langer resultaat. Bovendien zijn deze gelaatsproducten allemaal huidvriendelijk, veilig en hypoallergeen.

Kijk maar eens op de ingrediëntenlijst van de 100% natuurlijke RainPharma huidproducten. Wedden dat je alle componenten herkent?

En of de RainPharma huidproducten 100% natuurlijk zijn… Kijk maar eens op de ingrediëntenlijst. Wedden dat je alle componenten herkent?

Persoonlijk advies en doe-het-zelf tips inbegrepen!

Elke huid is uniek. Vertel ons daarom gerust wat meer over jouw huid voor we samen de beste gelaatsproducten voor jouw huidtype uitkiezen. Vergeet niet om ook eventuele huidklachten zoals rode huid, droge huid, vette huid of huidziektes en huidaandoeningen zoals acné, eczeem, psoriasis te vermelden.

Naast een woordje uitleg over de skin care producten die we verdelen, geven we ook praktische tips mee voor een optimale dagdagelijkse gezichtsverzorging thuis. Met de doe-het-zelf adviezen van skin coach Roselien houd je jouw huid nog langer in topconditie.

Geen keuzestress

Kom langs in onze advieswinkel in Lokeren of bel ons even als je online shopt. We adviseren je met plezier bij je keuzes.