Ontspannende én huidverjongende gezichtsmassage

Al in de oude Chinese geneeskunde werden Gua Sha massagestenen gebruikt. Een gezichtsmassage met deze Gua Sha edelstenen werkt immers veel dieper in dan manuele massage. Door de bloedbanen tot diep onder je huid in beweging te brengen, verbetert de bloeddoorstroming en verdwijnt overtollig vocht uit je gezicht. Precies wat we willen bereiken om het natuurlijke huidverouderingsproces te vertragen. Dat de edelstenen tijdens de massage hun helende krachten vrijgeven is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Hoe werkt Gua Sha edelsteenmassage?

Eerst reinigen we je huid en vervolgens brengen we geschikte huidverzorging op je gezicht aan. Daarna volgt aangepaste massageolie die de edelstenen vlotter over je gelaat laat glijden.

 

Onder zekere druk maken we glijdende bewegingen met de edelstenen om de bloedbanen onder je huid te activeren. Door die verbeterde bloeddoorstroming geraakt er meer vers bloed in je gezicht en faciliteren we de lymfedrainage. Overtollig vocht dat zich in je gezicht heeft opgestapeld, wordt afgevoerd via het cardiovasculaire systeem en ook gifstoffen kunnen sneller weg.

 

De massagebewegingen vertrekken vanuit het midden van je gelaat en lopen naar de randen van je gezicht toe. We herhalen deze manipulatie vervolgens van de gezichtsranden naar de nek om oud bloed, vocht en gifstoffen af te voeren.

Wat je gezichtsmassage oplevert

Ontspanning

Een gelaatsmassage garandeert je een half uurtje puur genot. Deugddoende huidproducten, heerlijke geuren en een rustgevend muziekje op de achtergrond… Sit back, relax and enjoy!

Meer energie

Tijdens de gezichtsmassage geven de edelstenen hun helende krachten vrij. Gua sha stenen bestaan vaak uit jade en rozenkwarts. Mineralen boordevol zuiverende en helende energie.

Huidverbetering

Een optimale bloeddoorstroming in je gezicht vertraagt de natuurlijke huidveroudering aanzienlijk en levert nog heel wat bijkomende voordelen op:

Prijzen massages

Gua sha gelaatsmassage

35
  • 30 minuten

Edelsteen rugmassage

35
  • 30 minuten

Edelsteenmassage gelaat en rug

60
  • 60 minuten

Tips

Proberen?

Geen betere manier om de vele voordelen van een edelsteenmassage te ontdekken, dan de praktijktest. Wedden dat onze massages je aangenaam zullen verrassen?