Suikerontharing? Dat kan je zelf!

Zelf ontharen met hars? Eenvoudig, veilig en effectief met de kant-en-klare kits die je bij Puur Naturel bestelt. De 100% natuurlijke vegan hars is huidvriendelijk, doeltreffend én gemakkelijk in gebruik. Zeker met de handige video tutorials over suikerontharing die je van gediplomeerd schoonheidsspecialiste en skin coach Roselien toegestuurd krijgt.

Wat is suikerontharing?

Suikerontharing is een veilige, biologisch verantwoorde en pijnvrije ontharingstechniek. De 100% natuurlijke suikerhars hecht enkel op haartjes en dode huid. In tegenstelling tot traditioneel waxen en ontharing met hars trekt men bij suikerharsen geen gezonde huid los, waardoor lichaamshaar epileren relatief pijnloos verloopt. Aangezien de hars op lichaamstemperatuur opgewarmd wordt, is er ook geen risico op verbrande huid.

De epileermethode verwijdert haartjes mét wortel, waardoor de natuurlijke haargroei na elke behandeling vertraagt. Suikerwaxen is dus een doeltreffende ontharingsmethode met langdurig resultaat.

De voordelen op een rij

DIT WIL JE WETEN

100% natuurlijke vegan wax

Suikerwas bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten, met name suiker en water. Geen agressieve of chemische bestanddelen dus die je huid irriteren. De Sugar Coated vegan waxen gaan zelfs nog een stapje verder. Er worden geen dierlijke producten gebruikt tijdens het productieproces, geen dierproeven uitgevoerd en ook de verpakking is volledig biologisch afbreekbaar. Een 100% natuurlijke, vegan en milieuvriendelijke ontharingsoplossing dus.

Veilig voor iedereen

De samenstelling met natuurlijke ingrediënten vermijdt huidirritatie en verbranden zal je ook niet. De suikerpasta hoeft immers niet extreem verhit te worden. Opwarmen tot lichaamstemperatuur volstaat bij deze ontharingsmethode voor dames, heren en adolescenten.

In blijde verwachting, gevoelige huid of een huidziekte? Ook dan kan je lichaamshaar verwijderen met suikerhars. Vraag in dat geval wel eerst persoonlijk advies voor je een sugar wax kit aankoopt.

Zo heb je maximaal resultaat

Opdat de hars goed kan hechten op de te verwijderen haartjes, zijn die haren best een 5-tal millimeter lang voor je met sugar wax start. Dat is ongeveer de lengte van een rijstkorrel.

Leuk om weten

Doe zelf de test

Liever geen gedoe met scheermesjes of chemische ontharingscrèmes? De 100% natuurlijke sugar wax producten van Puur Naturel zijn het perfecte alternatief.