Je bekijkt nu Gezond Afslanken

Ontdek het succes van het RainPharma dieet!

Heb jij al veel gehoord over het RainPharma dieet? Maar weet je niet goed wat het inhoudt? Wil jij wel werken aan een gezonde levensstijl maar weet je niet waar te beginnen? Ik leg het jou graag in deze blog uit. t

Koolhydraten - Eiwitten - Vetten

Wanneer we naar onze voeding gaan kijken, krijgen we 3 grote groepen: koolhydraten, vetten & eiwitten.

De koolhydraten zorgen voor onze snelle energie. Deze bevinden zich in brood, pasta, .. maar ook in groenten. Koolhydraten hebben we dus nodig om energie te krijgen, maar wist jij dat wij eigenlijk maar een klein deel aan koolhydraten omzetten in energie? Het andere deel zetten we om in vetten en deze kunnen we dus eindeloos opslaan. Daarom wordt brood en pasta dus een dikmaker genoemd. Wanneer wij voldoende energie hebben gehaald uit de koolhydraten, blijven de overige koolhydraten in ons lichaam en worden zij omgezet in vetcellen. Is brood dus slecht? Nee, maar de hoeveelheid is hier enorm belangrijk in.

Vetten werden vroeger aanzien als slecht, maar het tegendeel is ondertussen gebleken. De onverzadigde vetten die we halen uit plantaardige oorsprong hebben we dus nodig voor het beschermen van ons hart-en bloedvaten, sterkt ons immuunsysteem aan en levert ons energie.
Onverzadigde vetten: vette vis, noden, zaten, pitten, olijfolie, …
De verzadigde – en transvetten zijn dus de schadelijke vetten en deze gaan we wel mijden. Deze komen voort uit dierlijke bronnen: spek, koekjes, gefrituurde snacks, boterkoeken, .. Deze vetten gaan we dus niet kunnen inzetten als energiebron en worden omgezet in vetcellen. 

De laatste groep: eiwitten! Eiwitten zijn onze bouwstoffen van het lichaam, wist je dat onze huid uit 80% eiwit bestaat? Zij zorgen voor de aanmaak van onze spieren, hormonen, maar spelen ook grote rol in het transporteren van stoffen in het bloed en naar de cellen. Eiwitten kunnen wij niet opslaan! Zij zorgen dus niet voor een gewichtstoename, let wel op; teveel aan eiwitten is ook niet gezond. Onze darmen moeten ook de tijd hebben om deze te kunnen verwerken, bij teveel aan eiwitten of de foute soort eiwitten gaan deze rotten in onze darmen.

 

Onze troef: voedingssupplementen

Naast het bijstaan met gezonde voeding, gaan wij jou ook ondersteunen met voedingssupplementen. En niet zomaar voedingssupplementen…

Bij RainPharma werken we met orthomoleculaire voedingssupplementen, dit wil zeggen dat wij in de juiste vorm & dosis de moleculen toedienen aan ons lichaam. Zodat wij deze optimaal kunnen benutten. 

Waarom supplementen?
Onze voeding is “leeg” door massaproductie en verwerking.
Wanneer we een banaan gaan eten, kan je je eens afvragen: Hoe lang zou deze banaan al onderweg zijn? En is deze banaan ook niet te vroeg geplukt? Waardoor deze nog niet voldoende vitaminen en mineralen had kunnen aanmaken?
We zien ook door de massaproductie dat bijvoorbeeld een banaan in de jaren 1985: 330mg vitamine B6 bevat en bij studies in 2002 is gebleken dat een banaan toen nog maar: 18mg vitamine B6 bevat.

Wilt dit zeggen dat wij dus enkel maar supplementen hoeven te nemen? Nee, zeker niet!
Gezonde voeding blijft de basis, wij ondersteunen lichaam dus extra met suppletie. 

3 2 1: start!

Naast het werken aan jouw gewicht gaan we dus voornamelijk streven naar een gezond lichaam! Een lichaam dat gevoegd wordt met gezonde voeding, dat beweging krijgt en extra ondersteuning door suppletie.

Wanneer je de Balance Box aankoopt, ga je met ons in zee voor de komende 1,5 jaar. We begeleiden jou gedurende de hele periode. 

Fase 1: Afslankingsperiode 

In deze fase ga jij jouw gewicht verliezen.
De afslankingsperiode heeft als doel om snel efficiënt gewicht te verliezen. Het is een periode van maximaal 12 weken. Deze fase geeft een motiverende start die de weg vrijmaakt naar een gezonde levensstijl in de volgende periode. 

In de fase gaan we dus suikers, ongezonde vetten, alcohol, frisdranken, .. schrappen. 

Fase 2: Verzilveringsperiode

In de fase ga jij leren hoe een gezonde levensstijl eruit ziet.
De verzilveringsperiode heeft als doel om de goede start die werd genomen te behouden, zodat ook het gewicht op lange termijn blijft. Hoe we dit gaan doen? Simpel: door gezond te eten. Deze fase duurt ongeveer 9 weken. 

Fase 3: Regel van 2

In de fase gaan we jouw gezonde levensstijl blijven behouden
De laatste periode van het dieet, heeft als doel jou nog 12 maand te begeleiden. De begeleiding is minder intensief omdat je al de kennis en nieuwe inzichten hebt verworven. Maar we gaan er voor zorgen dat je niet meer dan 2kg vetmassa bijkomt, door feestdagen, feestjes, … . 

De balance box uitgespit

Wat zit er nu allemaal in de Balance Box? 

*Persoonlijk intakegesprek , dit kan zowel on- als offline plaats vinden.

*5 dozen RainPharma shakes, keuze uit 16 verschillende smaken.

*Fiber Powder (vezel supplement) 

*8 natuurlijke voedingssupplementen:

  • Daily Boost: multivitaminen voor ‘s morgens
  • Might Night: Mineralenmix voor ‘s avonds
  • Dry Energy & Dynamic Q10: gaan jouw vetvetbranding bevorderen.
  • Super C-boost: boost jouw immuunsysteem en stimuleert de collageen aanmaak.
  • Ultra Omega 3(visolie) om de huid, haar en nagels te versterken.
  • Omega zen (visolie & saffraan) geeft je mentaal een duwtje in de rug.
  • Water Relax: dit magnesiumsupplement werkt ontzurend en relaxerend bij stress. Het drijft het overtollige vocht af en verlicht krampen.
  • High Tech Aox: een krachtig antioxidant dat veroudering tegen houdt.

*Een handleiding boordevol uitleg, tips en lekkere recepten. Een werkboek met een handig voedingstabel waarmee je gemakkelijk en snel het aantal koolhydraten in je groentenporties kan afleiden.

 

Smart Nutrition Project VS. Balance Box

Smart Nutrition Project

* Gezonde Voeding
* Kan zonder begeleiding
* Last minute of kort
* Normaal gewichtsverlies
* Ook zonder overgewicht (klein buikje en meer resultaat van afslankende en verstevigende behandelingen, maar ook huidkuren) 

Balance Box / RainPharma-dieet

* Ketogeen dieet = zeer strikt
* Goede begeleiding met kennis van voeding is noodzakelijk
* Lange duur, strenger
* Groot gewichtsverlies 

Wil je graag werken aan die gezonde levensstijl? Maar liever wat minder strikt? Of is het niet noodzakelijk dat je 10kg afvalt? Dan is het Smart Nutrition Project geschikt voor jou. 

 

Een persoonlijke aanpak

Omdat iedereen uniek is en we vinden dat iedereen een persoonlijke aanpak verdiend,
helpen we jou graag in jouw eigen parkoer.

Wil je graag een persoonlijke aanpak?

Boek vandaag nog jouw intakegesprek. Of kom eens langs in onze advieswinkel.

Vragen? Wij zijn er voor jou. Puur Naturel – 0498 845 799

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.