Je bekijkt nu Spring Shopping Days 18 – 20 maart

Spring Shopping Days 18-20 maart

Een nieuw seizoen, een nieuwe start.

Het is elk jaar opnieuw een zekerheid: na de lange donkere wintermaanden maakt de lente haar opwachting. De dagen worden beetje bij beetje langer en lichter, de temperaturen stijgen langzaam maar zeker en in de knoppen aan de kale bomen zitten frisgroene blaadjes te popelen om te verschijnen. Een wonderlijke cirkel zonder einde.

Niet alleen de natuur ontwaakt in de lente, ook voor ons is het een bron van positieve energie en optimisme. Het ochtendlicht moedigt aan om de dag actief te starten. Het aanbod aan heerlijke voorjaarsgroenten zorgt ervoor dat we gezondere keuzes maken op ons bord. De eerste zonnestralen op onze huid maken ons blij.

De lente brengt heel wat “kleine gelukskes” met zich mee. Het is hét moment voor een frisse start en daar helpen wij je graag bij. Van een energiek lichaam over een stralende huid tot een uitnodigend huis. Download hier de nieuwe 21 rituelen brochure en laat je onderdompelen in onze wereld.

Vier de lente met de never ending circle en 21% korting

Dit jaar vieren we het begin van de lente van donderdag 18.03.2021 tot en met zaterdag 20.03.2021. Krijg uitzonderlijk 21% korting op al jouw favoriete RainPharma producten. Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe start op 21.03.2021!

Om alles uit jouw nieuwe start te halen, ontwierpen we voor jou de Never Ending Circle, een stijlvolle schaal die jouw dagelijkse “kleine gelukskes” extra bijzonder maakt. Deze Never Ending Circle is de start van jouw Spring Shopping Days. 

5-jarige Willam vervelt over de mogelijkheden van de Never Ending Circle. Bekijk de video hier.

Jouw uniek toegangsticket onthuld!

Om te kunnen deelnemen aan de RainPharma Spring Shopping Days koop je voor €21 de Never Ending Circle inclusief prachtige bewaardoos (twv.€59). Dit is jouw toegangsticket voor de RainPharma Spring Shopping Days.

Op alles wat erin past, met een maximum van 21 producten, krijg je maar liefst 21% korting. Alle RainPharma producten en accessoires vanaf €7 doen mee.

Maar er is meer! Voor elk RainPharma product dat je met korting aankoopt, gaat er €1 van de prijs van de Never Ending Circle af. Kies je één product, dan betaal je nog maar €20 voor de Never Ending Circle. Kies je 21 producten uit, dan krijg je de Never Ending Circle zelfs gratis.

Wil je echt alles uit de RainPharma Spring Shopping Days halen? Je kan op 18, 19 en 20 maart meerdere exemplaren van de Never Ending Circle kopen voor maar €21 per stuk. Hou je ze voor jezelf zodat je op verschillende plekjes in huis een Never Ending Circle kan plaatsen of geef je iemand een prachtig designstuk cadeau?

Download hier de Spring Shopping Day Flyer en lees alle spelregels nog eens na.

Bekijk het Spring 2021 filmpje.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij het buitengaan een Uitgesteld Plezier kaart twv. €21. Die kan je van 01.04.2021 tot en met 30.09.2021 gebruiken bij aankoop van minimum €100 aan RainPharma producten en accessoires. 

Voorbereid aan de start!

Wil je zeker zijn dat je al jouw favorieten met korting kan shoppen? Stuur je verlanglijst op en bezorg het ons ten laatste 14 maart.

Early Bird!
Bezorg jij jouw verlanglijst voor 7 maart? Dan ontvang jij een Early Bird geschenk!

Hoe ga je te werk?

  1. Download hier je blanco verlanglijst
  2. Druk het af.
  3. Schrijf je favoriete producten op.
  4. Neem een foto van je ingevuld lijst.
  5. Stuur deze foto op via Whatsapp +32498845799 of mail naar info@puurnaturel.be voor 14 maart.
  6. Maak jouw afspraak in onze agenda en bepaal zelf jouw veilig afhaalmoment.

De Spring Shopping Days gaan door op: 

donderdag 18 maart: 9-19u
vrijdag 19 maart: 9-19u
zaterdag 20 maart: 9-21u

Inspiratie & hulp

Zoveel producten en je mag er maar 21 uitkiezen. Krijg jij ook last van keuzestress? Of misschien ben je nog niet vertrouwd met RainPharma en weet je niet goed waar te beginnen?

Baseer je op één van onze kant-en-klare verlanglijsten.
Of bekijk de 21 Rituelen op ons YouTube Kanaal.

Frisse Lentegroetjes, Roselien 

Vragen?

Spring eens binnen in onze advieswinkel of bel ons even op, we helpen je graag met het samenstellen van je lijstje.

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.