Je bekijkt nu Professionele RainPharma Gelaatsverzorging

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging. Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment. Waar jij en jouw huid centraal staan. 

Onze gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

De RainPharma gelaatsverzorging is naast pure ontspanning, een echte opkikker voor jouw huid. De gelaatsverzorging is alles omvattend: van reiniging, tot ontspannende massage en een masker aangepast aan jouw huidnoden.

Tijdens de gelaatsverzorging van 90 minuten laten we de ruimte voor jouw wensen. Wil jij genieten van een extra massage, heeft jouw huid een extra masker nodig of wil jij jouw verzorging combineren met een voetarrangement? Wij vullen jouw noden in.  

Wij hebben ons agenda voor november & december 2023 opengezet. In onze agenda vind je steeds de dag en het vrije uur terug. De behandelingen gaan door buiten de openingsuren van de winkel, zodat jij in alle rust kan ontspannen. 

Plan een moment in wanneer het jou past. Wij nemen nadien contact met jou op om te luisteren, wat jouw wensen zijn en of jouw voorkeur uitgaat naar een 60 of 90 min behandeling. 

Heb je vragen?
Wil je graag een moment inplannen maar lukt het niet? 
Laat van je horen!