Je bekijkt nu Magic Golden Ticket

Magic Golden Ticket

Herinner je het Magic Golden Ticket uit de Magic Beauty Adventure box? Neem deze zeker mee naar de Winter Shopping Day, dan krijg je hiervoor de gloednieuwe Black Pepper Skin Wash 60 ml.

Black Pepper skin wash

Deze douchegel zonder zeep of detergenten maakt je huid schoon zonder haar uit te drogen. De volledig plantaardige, bio-afbreekbare formule schuimt veel minder dan synthetische varianten en dat is maar goed ook. Schuim is goed om bellen te blazen, maar niet om een belangrijk orgaan als je huid te reinigen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wist je dat je dankzij de bijzonder geconcentreerde formule met dit kleine flesje meer dan een maand lang elke dag kan douchen?⠀⠀

De geur van zwarte peper

Zwarte peper is één van de oudste en meest gebruikte specerijen ter wereld. De 22ste geur uit onze Aromatherapy Essentials collectie is tegelijk geheimzinnig en toegankelijk, met een pikante kruidige toets en een bloemige frisse ondertoon. Bovendien heeft zwarte peper een verwarmend effect, zowel fysiek als emotioneel. Ideaal voor warme winterdouches!

Vergeet je wenslijstje niet

Heb je je wenslijstje voor de Winter Shopping Day reeds doorgestuurd op voorhand? Perfect, dan zal je bestelling klaar staan op vrijdag 30/10/2020!

Onze advieswinkel is die dag doorlopend open van 10u tot 22u zodat je zeker een moment vindt om langs te komen. 

Magische groeten, Roselien & Elien

Vragen?

Spring eens binnen in onze advieswinkel of bel ons even op, we helpen je graag met het samenstellen van je wenslijstje.

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.