Je bekijkt nu i wonder Puur Naturel x RainPharma

i wonder


RainPharma bestaat 12 jaar!

Dat vieren we met een ONGEZIENE actie! RainPharma geeft maar liefst 60% korting!

De allereerste keer ooit dat ze jou, jou als RainPharma fan, zo een prachtige korting geven. 

60% korting op de 20 RainPharma bestsellers. Deze 20 toppers verzamelen ze voor jou in de i wonder set. Deze verrassingsdoos is jouw sleutel tot de i wonder days. 

1
Aantal beschikbare i wonder boxen

i wonder days


De i wonder days gaan door op 28 – 29 – 30 oktober telkens van 9 – 19u.

Tijdens de i wonder days kom jij jouw i wonder verrassingsdoos ophalen. Naast de 20 topproducten, met een korting van €451, zitten er nog heel veel geheimen verstopt in deze i wonder set. 

Helemaal overtuigd? Reserveer meteen jouw i wonder set en wij verklappen jou graag een heel groot geheim.

Bekijk onze Youtube Video

Hou jij hem voor jezelf? Of maak jij er cadeautjes van?


Voor de i wonder set selecteerden we 20 RainPharma bestsellers. We verklappen nog niet welke toppers je in de zwart-witte verrassingsdoos terugvindt, maar we garanderen je dat het de moeite waard zal zijn. Tref je bij het uitpakken van jouw i wonder set toch een product aan dat beter bij iemand anders past? Dan maak je er toch gewoon een leuk RainPharma geschenkje van!

We kozen er heel bewust voor om een verrassingsdoos te maken die deelbaar is. Je kan hem delen door 20, want iedereen zal er wel iets in vinden dat zij leuk vinden en graag gebruiken, voor de gemiddelde prijs van maar €14,95. Als dat geen super aanbod is.

RainPharma beginner of trouwe fan, deze belevingsdoos is geschikt voor iedereen. 


Wonderlijke groeten, Roselien 

Vragen?

Spring eens binnen in onze advieswinkel of bel ons even op, we geven jou graag een woordje uitleg over onze i wonder actie! 

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.