Je bekijkt nu I Wonder Days

I wonder Days 21-22 oktober 2022

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten maar liefst 4 limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €25.

Wat mag je verwachten?

Er zijn vier bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralende schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis of voor een energiek en fit lichaam. Welke kies jij? 

Laat je verrassen tijdens de I Wonder Days, op 21 en 22 oktober 2022, van 9u tot 19u. 

Let's get Lucky!

Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijdens de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee! 

Let's Collect!

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra. 

Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nog een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen.

Let's party!

En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Eindeloos plezier! 

Let's Treat It

In de Let’s Treat It box ter waarde van €227 vind je drie luxueuze gelaatsverzorgingsproducten voor een stralende huid, nu voor maar €25 extra. 

Advanced Precleanser 100ml
Deze oliereiniger is de eerste stap van het RainPharma gelaatsritueel en trekt onzuiverheden aan als een magneet. 

Dedicated Face Wash 200ml
De dubbele reinigingsmethode is ons geheim voor een stralende huid en deze milde reiniger zet de kroon op het werk. 

Clever Night Remedy 60ml
Dit all-in-one nachtmasker garandeert het allerbeste schoonheidsslaapje zodat je ‘s morgens opstaat met een zijdezachte en jonge huid. 

Let's Shower

In de Let’s Shower box ter waarde van minstens €166 vind je drie luxueuze doucheproducten voor het ultieme wellness-moment in je badkamer.

Aromatherapy Essentials Skin Wash 500ml
Een milde formule zonder zeep of detergenten die je huid reinigt zonder haar uit te drogen. Onze collectie telt ondertussen meer dan 30 pure geuren en daarvan kozen we er één voor jou uit. Laat je verrassen! 

Aromatherapy Essential Prebiotic Skin Lotion 500ml
De ultieme mix van natuurzuivere oliën en boters verzorgt, beschermt en kalmeert je huid en maakt ze zijdezacht. 

Body Wonder Towel
Een langwerpige wasdoek met lichte textuur laat je favoriete Skin Wash weelderig schuimen en scrubt je rug zonder te schuren. 

Let's Go Home

In de Let’s Go Home box ter waarde van minstens €150 vind je alles om je huis natuurlijk te parfumeren met heerlijke pure geuren. 

Aroma Diffuser 500ml
Water, een paar druppeltjes pure essentiële oliën en een stopcontact: meer heb je niet nodig om elke ruimte te doen baden in een heerlijke natuurlijke geur en sfeervol licht.  

2x Essential Oil 30ml
Een flesje met geurige druppeltjes recht uit de natuur. Onze collectie telt ondertussen bijna 30 pure geuren en daarvan vind je er twee in deze set. Welke dat zijn? We gaan voor het verrassingseffect! 

Room Spray 50ml
Met een Room Spray verstuif je instant geurige vleugjes natuur in huis om de juiste sfeer op te roepen of onaangename luchtjes weg te werken. Je vindt een verrassende geur in deze set. 

Let's Balance

In de Let’s Balance box ter waarde van minstens €164 vind je een pakket orthomoleculaire voedingssupplementen om een gezonde levensstijl te ondersteunen. 

Daily Boost & Mighty Nine 30 caps
12 verschillende vitamines en 6 soorten mineralen die jou elke ochtend een duwtje in de rug geven: goed voor een energieke start, 6 mineralen, 2 vitamines en inositol om elke dag mee af te sluiten. 

Dynamic Q10 45 caps 
Met 50mg co-enzym Q10 ondersteunt Dynamic Q10 de opbouw van spieren en de vetverbranding. 

2x Dry Energy 60 caps  
Dry Energy draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. 

Ontdek bovendien één van de RainPharma voedingssupplementen als extra verrassing

Wil jij zeker zijn van jouw Limited Edition Cadeausets?
 Stuur vandaag nog jouw favoriete producten + gewenste cadeauset(s) door! 

Roselien: 0498 845 799 (Whats App)
info@puurnaturel.be

Actievoorwaarden: De 4 RainPharma limited edition cadeausets Let’s Treat it, Let’s Shower, Let’s Go Home en Let’s Balance kunnen aan €25 gekocht worden enkel 21.10.2022 en 22.10.2022. Enkel per aankoopschijf van €150 (inclusief BTW) aan RainPharma producten naar keuze, kan de koper één van de 4 limited edition cadeausets kopen voor €25. Elk van de 4 limited edition cadeausets kan maar één keer gekocht worden per koper. De afbeeldingen van de 4 boxen of de inhoud ervan zijn indicatief. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. 

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.