Je bekijkt nu Flexi-jobber gezocht!

Puur Naturel groeit!


Puur Naturel en RainPharma bereiden samen een wonderlijk najaar voor! Een najaar waar onze klanten centraal staan, waar we tijd maken voor onze klanten en waar wij ze voldoende aandacht en advies kunnen geven. 

Mededankzij RainPharma groeit Puur Naturel. Onze klantenbasis wordt steeds groter en het winterevent wordt spectaculair.

Daarom ben ik opzoek naar een persoon die naast me staat en die graag met mij de klanten verwelkomt op 28-29-30 oktober.

Flexibel!


Naast 28-29-30 oktober kan je ook bij ons op andere dagen ingezet worden als flexi-job. En wie weet blijf je wel voor altijd bij ons plakken? 

Het is dus super belangrijk dat jij achter onze filosofie staat en dat deze ook strookt met jouw persoonlijkheid.

Bij Puur Naturel gaan we op een eerlijke manier onze klanten adviseren en begeleiden naar een gezond lichaam. We werken zowel aan onze binnen-en buitenkant met onze natuurlijke producten. 

De persoon naast mij:

 • Jij hebt een positieve mindset en straalt jouw positiviteit af op onze klanten. 
 • Sociaal zijn is voor jou een evidentie en je bent steeds een luisterend oor.
 • Jij wordt de persoon naast mij, het is dus belangrijk dat jij zelfstandig aan de slag kan gaan, want jij bent een ondernemend persoon, dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat.
 • Je bent bereidt om onze natuurlijke producten te leren kennen en gebruiken, zodat jij onze klanten op de juiste manier kan adviseren. (RainPharma kennen is een pluspunt) Jij wordt dus een RainPharma ambassadeur. 
 • Ervaring in de sales of retail is een pluspunt. Geen ervaring? Dan ben jij alvast super gemotiveerd om jou hierin te verdiepen.
 • Werken op zaterdag is voor jou zeker geen probleem en tijdens onze events vind je het helemaal niet erg om ook ‘s avonds in te springen. 

Wat heeft Puur Naturel te bieden:

 • Op 28-29-30 oktober zal jij voornamelijk helpen om de klanten wonderlijk te ontvangen. Samen zorgen wij ervoor dat het evenement vlot verloopt zodat mensen met een lach naar buiten gaan. 
 • Daarnaast spring jij op drukke dagen mee in. Dit zal voornamelijk op zaterdag zijn. 
 • Jij zal dan voornamelijk in ons winkel gedeelte worden ingezet. 
 • Heb jij kennis van marketing? Geef jij graag workshops? Sta je graag voor de camara? Jouw ambities vinden zeker een plaats bij Puur Naturel. Wij geven jou dus zeker de ruimte om jouzelf te ontplooien.
 • Onze trouwe klanten staan al met open armen op jou te wachten. 

Motivatie!

Ben jij super gemotiveerd om bij Puur Naturel aan de slag te gaan? Laat van je horen. Ik ben er zeker van dat jij de persoon bent die bij ons past. 

Stuur jouw motivatie en CV naar: info@puurnaturel.be

Ik nodig jou nadien graag uit voor een persoonlijk gesprek. 
Tot snel! 

Pure groeten, Roselien 

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.