Je bekijkt nu 21SHOPPINGDAY – RainPharma x Puur Naturel

RainPharma x Puur Naturel: 21SHOPPINGDAY

Geen betere manier om de lente in te gaan, dan je lichaam, huid en huis te trakteren op een frisse start. RainPharma helpt jou daar graag bij, van binnen naar buiten. Op 21 maart krijg je daarom 21% korting op de hele collectie!

Start jij vanbinnen met onze supplementen of aan de buitenkant met onze ABCDEF gelaatslijn? RainPharma fans gaan echt voor onze hele collectie. Het is een mooie erkenning voor wat wij elke dag met zo veel passie doen. En bovendien een goede keuze, want hoe meer je kiest voor één filosofie voor je lichaamsverzorging, hoe sneller je resultaten boekt en hoe beter jouw beleving is.

21% korting!

Op 21 maart geven wij jou de kans om onze hele kostbare collectie te scoren met een korting van maar liefst 21%. Zo kan jij je voorraad van je favorieten aanvullen en ook weer eens iets nieuws proberen, zoals onze gloednieuwe make-uplijn of Aurora Diffuser.

En er is meer...

Wij verwennen je ook met mooie en duurzame extra’s. Tijdens de 21SHOPPINGDAY kan je deze unieke en handgemaakte manden uit Kenia verzamelen. Per aankoopschijf van €50 krijg je één RainPharma bloem, die je kan inruilen voor een mand. Hoe meer bloemen, hoe meer manden je kan verzamelen of hoe groter het formaat. In het schema hieronder kan je de verschillenden types manden en hun bloemenwaarde zien. 

Early Bird voordeel!

Wil je zeker zijn van jouw favoriete RainPharma producten? Wil jij zelf jouw unieke manden kunnen kiezen?  Breng dan voor 14 maart je “21 ShoppingDay – Bestellijst” binnen en kies meteen je unieke manden uit.

Bezorg jij voor 14 maart jouw verlanglijst dan ontvang je van ons een extra cadeau twv. €21! 

Nog eens alles op een rijtje.

We somden alles nog even voor jou op in deze vrolijke video. Kijk je even mee? 
We zien je heel graag op 21 maart in onze RainPharma winkel te Lokeren of online op onze webshop. 

Online & Offline

Jij bent welkom in onze belevingswinkel te Lokeren.
We zetten op 21 maart onze deur open van 8u – 21u! 

Bracht jij al een verlanglijst binnen? Dan kan jij ook langskomen op 18 maart van 10 – 18u! 

Geraak je er niet? Of plaats je liever online jouw bestelling? Dat kan op 21 maart van 00u – 21u.

Online bestellen en wil je zeker zijn van jouw manden? Ook dan mag je steeds jouw bestellijst doormailen. 

Tot dan! 

Heb je vragen? Wil je jouw favoriete producten komen ontdekken in onze winkel? 
Spring zeker eens binnen of geef ons een seintje. We adviseren jou graag!

Puur Naturel
Waasmunsterbaan 132, Lokeren

Openingsuren: 
Maandag: 10 – 19u
Donderdag: 10 – 19u
Vrijdag: 10 – 19u
Zaterdag: 10 – 15u

Algemene voorwaarden 21ShoppingDay 2023

Voorwaarden in onze fysieke RainPharma winkel: Actie enkel geldig tussen 18.03.2023 – 21.03.2023. 21% korting op alle RainPharma verkoopproducten in voorraad. Per aankoop van €50 na korting één RainPharma bloem. RainPharma bloemen kunnen geruild worden voor de Tales by Solid manden. Bloemen kunnen enkel geruild worden in de winkel van aankoop. Geldig zolang de voorraad strekt. Maximum 1 mand van 9cm per persoon. Alle deelnemende producten vind je in de actiecatalogus. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.Voorwaarden op rainpharma.com.

Voorwaarden online: Actie enkel geldig op 21.03.2023 van 00u tot 21u. Op www.puurnaturel.be. 21% korting op alle RainPharma verkoopproducten in voorraad. Per aankoop van €50 na korting één virtuele RainPharma bloem. Het verkooppunt voorziet de bijpassende Tales by Solid manden voor deze virtuele bloemenwaarde. Online geen vrije keuze voor de manden. Geldig zolang de voorraad strekt. Alle deelnemende producten vind je in de actiecatalogus. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.Voorwaarden op rainpharma.com.

Vragen?

Spring eens binnen in onze advieswinkel of bel ons even op, we helpen je graag met het samenstellen van je lijstje.

Mis geen enkele tip of promotie

Twee kliks volstaan om je in te schrijven op de Puur Naturel nieuwsbrief. Daarna brengen we je als eerste op de hoogte van belangrijke nieuwtjes, acties en promoties.