Gua sha massage: ontspannend, helend én huidverbeterend

Al in de oude Chinese geneeskunde werden Gua Sha massagestenen gebruikt. Een massage met Gua Sha edelstenen werkt immers veel dieper in dan manuele massage. Door de bloedbanen tot diep onder je huid in beweging te brengen, verbetert de bloeddoorstroming en verdwijnt overtollig vocht uit de huid. Precies wat je wil bereiken om het natuurlijke huidverouderingsproces te vertragen. Dat de edelstenen tijdens de massage hun helende krachten vrijgeven is ook mooi meegenomen natuurlijk.

Heb jij deze kleurrijke, helende en must-have massage producten al in huis?

Hoe werkt Gua Sha edelsteenmassage?

  1. Reinig de huid eerst grondig en breng daarna geschikte huidverzorging aan

  2. Gebruik huidvriendelijke massageolie om de edelstenen vlotter te laten glijden

  3. Maak glijdende bewegingen met de edelstenen (of massageroller) met enige druk om de bloedbanen onder de huid te activeren. Door die verbeterde bloeddoorstroming geraakt er meer vers bloed in de huid, wat de lymfedrainage faciliteert. Zo geraakt opgestapeld overtollig vocht sneller afgevoerd via het cardiovasculaire systeem en geraken ook gifstoffen sneller weg.

  4. Voor Gua Sha gezichtsmassage: Laat de massagebewegingen vanuit het midden van het gelaat vetrekken en naar buiten toelopen. Herhaal deze manipulatie vervolgens van de gezichtsranden naar de nek om oud bloed, vocht en gifstoffen optimaal af te voeren.

3 voordelen van Gua sha massage

Ontspanning

Een edelsteenmassage is altijd genieten. Met deugddoende huidproducten, heerlijke geuren en een rustgevend muziekje op de achtergrond verdwijnt stress als sneeuw voor de zon.

Meer energie

Tijdens de massage geven de edelstenen hun helende krachten vrij. Gua sha stenen bestaan vaak uit jade en rozenkwarts. Mineralen boordevol zuiverende en helende energie.

Huidverbetering

Een optimale bloeddoorstroming vertraagt de natuurlijke huidveroudering aanzienlijk en levert nog heel wat bijkomende voordelen op:

Tip

Vul je massages aan met aangepaste dagelijkse huidverzorging en geniet nog langer van een stralende huid in topconditie. Kom langs in onze advieswinkel in Lokeren of vraag telefonisch advies bij je webshop aankopen om de beste huidproducten voor jouw huidtype uit te kiezen. De doe-het-zelf massagetips van skin coach Roselien krijg je er gratis bij.

Proberen?

Benieuwd naar de vele voordelen van edelsteenmassage? Bestel dan nu je huidvriendelijke massage producten bij Puur Naturel. Relax & enjoy!