Doeltreffende spiertraining zonder sporten
met E-FIT

Wat is E-FIT?

E-FIT is een innovatief alternatief voor de klassieke fitnesstraining of een slimme aanvulling op je huidig sportprogramma. Een hoogtechnologisch toestel stimuleert je spieren met gerichte elektrische impulsen.

Met tot wel 48.000 spiercontracties per seconde krijgen je spieren een stevige workout terwijl je passief neerligt. Het effect van deze pijnvrije en veilige bewegingsmethode is drieledig: je versterkt je spieren, stimuleert je vetverbranding én verstevigt je huid. De energieboost krijg je gratis-en-voor-niets cadeau.

Voordelen E-FIT

Hoe werkt het?

We starten met een persoonlijk intakegesprek waarbij we je doelen en fysieke uitdagingen in detail bespreken. Deel aub zeker potentiële medische aandachtspunten met ons zodat we je trainingsprogramma aanpassen waar nodig.

Daarna trek je een aangepast bodysuit aan met elektroden op de juiste plaatsen waarlangs de impulsen je spiergroepen bereiken. Eens onze professionals de instellingen van het toestel op jouw maat hebben afgestemd, start de training (20 min).

Electrofitness is gebaseerd op de principes van Electro Musculaire Stimulatie (EMS). Een bewegingstechniek die al sinds 1791 bestaat. De huidige electro impulstechniek is intussen wel aanzienlijk geoptimaliseerd om een minimale impulslading op het lichaam te brengen met maximale spierstimulatie. Daarbij komt slechts 0,6 Watt op je lichaam terecht wat deze elektro fitness volstrekt veilig en pijnvrij maakt.

Voor wie?

Deze pijnloze bewegingstechniek is bewust ontwikkeld voor mensen die niet graag sporten, weinig tijd hebben of niet kunnen sporten (bv. door mobiliteitsproblemen). Omdat E-FIT gebruik maakt van elektro-impulsen nemen we geen risico’s en passen we deze techniek niet bij iedereen toe.

Meld eventuele medische aandachtspunten aub tijdens het intakegesprek!

Niet toegelaten bij:

Extra aandacht en aangepaste impulssterkte bij:

Prima betaalbaar

Voor een reeks van 20 sessies van telkens 20 minuten, betaal je slechts €590.  

Maximaliseer het positieve effect

Combineer het E-FIT programma met de heerlijke RainPharma detox en afslankshakes en geef je lichaam een stevige powerboost. Met een evenwichtige balans van gezonde voeding, de juiste supplementen én beweging heb je sneller, meer en langer resultaat. Deze combi-formule is eenvoudig in je drukke agenda in te plannen en houd je wél gemakkelijk vol.

Zet vandaag de eerste stap

Meer weten, een proefsessie aanvragen of meteen een intakegesprek plannen?